You are currently viewing Kragujevčani rešeni da sruše neugodnu tradiciju kraj Ibra

Kragujevčani rešeni da sruše neugodnu tradiciju kraj Ibra

Posle dve startne pobede na svom parketu, odbojkaše Radničkog u petak od 19 časova očekuje prvo gostovanje u novoj sezoni BPŠ Super lige Srbije, protiv Ribnice u Kraljevu.

Kragujevčani su u prva dva kola pokazali da imaju tim za velika dela i da će biti značajni participijenti u borbi za oba domaća trofeja. Ono što posebno treba apostrofirati, to je srčanost ovih momaka, koja je posebno bila vidljiva na prethodnom meču sa Partizanom. Sigurno da ekipa Ivana Blagojevića još uvek ima prostora za napredak, ali i ovo što su odbojkaši Radničkog prikazali u prva dva kola, pruža dovoljno razloga za optimizam i veru u ove momke.

Pred Kragujevčanima je sada prvo gostovanje u novoj sezoni, i to u Kraljevu, protiv starog rivala Ribnice.

Kraljevčani u ovoj sezoni imaju prilično mlad tim sa samo dvojicom iskusnih igrača, Mirkom Radevićem i Vladimirom Usiljaninom. Nakon startne pobede nad subotičkim Spartakom, Ribnica je u prošlom kolu doživela ubedljiv poraz na gostovanju u Nišu.

Iako ekipa Ribnice nije na nivou Jedinstva i Partizana, radi se svakako o rivalu za respekt, koji igra vrlo motivisano pred svojom publikom. Zbog toga je važno da izabranici Ivana Blagojevića vrlo ozbiljno shvate predstojeći meč i sigurnom igrom probaju da dođu do novih bodova.

Inače, Radnički je poslednji put u Kraljevu slavio pre četiri godine, pa je krajnje vreme da prekine ovu neugodnu tradiciju na gostovanjima kraj Ibra.

Ostavite odgovor