You are currently viewing Milutinović i Dukić produžili vernost Radničkom

Milutinović i Dukić produžili vernost Radničkom

Odbojkaški klub Radnički postigao je dogovor o produžetku saradnje sa dvojicom iskusnih igrača, srednjim blokerom Vukom Milutinovićem (28) i primačem servisa Nemanjom Dukićem (37).

U trenutku dok odbojkaška lopta miruje, čelnici Radničkog uveliko kuju planove za narednu takmičarsku sezonu. Prvi i verovatno najznačajniji korak načinjen je produžetkom saradnje sa trenerom Draganom Kobiljskim, a samo par dana kasnije svoju vernost kragujevačkom klubu potvrdili su Vuk Milutinović i Nemanja Dukić, koji će dres Radničkog nositi do kraja naredne sezone.

Onog trenutka kada sam čuo da je Dragan Kobiljski odlučio da ostane u Kragujevcu, za mene nije bilo dileme oko produžetka ugovora. Mislim da smo tokom ove sezone, koja je naglo prekinuta, uradili dosta dobrih stvari i pokazali da ovaj klub ide u dobrom pravcu. U narednoj sezoni pokušaćemo da odemo korak dalje i iskreno se nadam da će sav naš trud i rad na treninzima pratiti dobri rezultati. – poručio je Vuk Milutinović, momak koji vrlo dobro zna kako se osvajaju trofeji.

I iskusni Nemanja Dukić nije imao previše nedoumica kada mu je ponuđen produžetak ugovora.

Radnički je stabilan klub sa velikom tradicijom, koji uvek pretenduje na sam vrh tabele. Brzo smo se dogovorili o nastavku saradnje na obostrano zadovoljstvo. Želja svih u klubu je da se naredne sezone aktivno umešamo u borbu za neki od trofeja. – istakao je nekadašnji državni reprezentativac.

Ostavite odgovor