You are currently viewing Odbojkaši Radničkog predstavili prva pojačanja

Odbojkaši Radničkog predstavili prva pojačanja

Odbojkaški klub Radnički je nakon osvojenog četvrtog mesta i prilike da se predstavi na evropskoj sceni, krenuo sa sklapanjem igračkog mozaika za narednu sezonu, od koje čelnici, navijači i odbojkaška javnost očekuju visoke domete.

Pouzdani srednji bloker Vuk Milutinović (30), koji je poslednje tri sezone proveo u Radničkom je produžio ugovor, tako da će i naredne nositi crveni dres :

Ambicije kluba su da se svake godine penjemo za stepenik više i mislim da je Radnički napravio jednu lepu priču da narednu sezonu započnemo u dobrom sastavu kako bi parirali Vojvodini, Spartaku i ostalim ekipama iz vrha i kako bi se uključili u borbu za neki od trofeja. Radnički je napravio ne samo ime, nego i sistem za primer drugim klubovima, brzo smo se dogovorili oko nastavka saradnje i očekujem da kad kompletiramo sastav ostvarimo neki od zacrtanih ciljeva.

Na poziciji srednjeg blokera angažovan je mladi i talentovani Veljko Boharev (21), produkt čuvene odbojkaške škole iz Velikog Gradišta, koji je karijeru započeo u svom rodnom gradu, a poslednje dve sezone je proveo u Sloveniji:

Želje Radničkog vezane za narednu sezonu su se poklopile sa mojim, tako da mi je izuzetno drago što sam postao deo ovog tima. Smatram da ću ispuniti očekivanja čelnika kluba i da će publika u SBB Jezeru uživati u našim pobedama.

Igrač sa izuzetnom karijerom u Srbiji i inostranstvu, dete Radničkog, korektor Aleksandar Blagojević (29) je odlučio da se nakon devetogodišnje odbojkaške pečalbe vrati u rodni grad i matični klub, kako bi doprineo ostvarenju sportskih snova kluba iz srca Šumadije:

Izuzetno sam zadovoljan povratkom u klub u kome sam ponikao i započeo profesionalnu karijeru. Neke stvari su se iz korena promenile i Kragujevac treba da bude ponosan na ovako organizovan klub, koji će se, siguran sam, u najskorijoj budućnosti uključiti u borbu za trofeje. To je činjenica koja me potakla da se vratim, da pomognem ekipi svojim iskustvom stečenim u drugim klubovima i zemljama. Svestan sam da imam obavezu da budem primer mladim igračima, kako na terenu tako i van njega i prenesem im deo svog, zaključio je Blagojević koji je nakon odlaska iz Kragujevca nastupao u Crvenoj zvezdi, Vojvodini, a internacionalni deo karijere je proveo u Rumuniji i Libanu.

Ostavite odgovor

seventeen + three =