You are currently viewing OK Radnički aktivno radi na angažovanju novih igrača

OK Radnički aktivno radi na angažovanju novih igrača

Odbojkaški klub Radnički uveliko radi na jačanju igračkog kadra za novu sezonu u Superligi.  Nakon dolaska iskusnog korektora Vladimira Jekića, Kragujevčani su dogovorili saradnju sa još trojicom novih igrača, tehničarima Milanom Jovanovićem i Milošem Trivunićem, kao i srednjim blokerom Vukom Milutinovićem.

Jovanović je igrao za španski Teruel, sa kojim je osvojio prvenstvo Španije, Kup i Superkup. Pre Teruela, Jovanović je nastupao za španski Kahasol.

Milan Jovanovic OK Radnicki
Milan Jovanović

Miloš Trivunić prošao je mlađe kateogrije OK Vojvodina, a zatim je igrao u Americi dok je bio na studijama. Po povratku u Srbiju, 25-godišnji Novosađanin nastupao je za kraljevačku Ribnicu i Niš.

Milos Trivunic OK Radnicki
Miloš Trivunić

Vuk Milutinović je pojačao ekipu Radničkog na poziciji srednjeg blokera. Milutinović se afirmisao igrajući za Crvenu zvezdu. Igrao je u Dinamu iz Bukurešta, a potom se vratio u Srbiju, u ekipu Novog Pazara.

Vuk Milutinovic OK Radnicki
Vuk Milutinović

Odbojkaški klub Radnički otpočeo je pregovore I sa Srećkom Ristićem koji igra na poziciji primača servisa. Igrač internacionalnog iskustva (Kazhroma, Baja Marea, Solhan…) biće prvo naredno pojačanje Kragujevčana.

Srecko Ristic OK Radnicki
Srećko Ristić

Sportski direktor SPD Radnički, Dušan Vulović istakao je da su u klubu pored pojačanja najzadovoljniji produžetkom ugovora sa dvojicom kragujevčana Goićem i Pantovićem.  Eventualnim dolaskom Ristića, uz već pristigla pojacanja, Radnički bi u narednoj sezoni mogao doći i do značajnijih rezultata.

Radnički će pripreme za novu sezonu započeti krajem jula, a takmičenje u Super ligi Srbije startuje 4. oktobra.

Ostavite odgovor