You are currently viewing Prvaci Evrope sutra u Kragujevcu počinju pripreme
Foto: Odbojkaški savez Srbije

Prvaci Evrope sutra u Kragujevcu počinju pripreme

Muška seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije, aktuelni prvak Evrope, sutra će početi pripreme za turnir Evropskih kvalifikacija za OI 2020, koji će se odigrati od 5. do 10. januara u Berlinu. Slobodan Kovač, prvi trener seniora Srbije, saopštio je spisak igrača (30) za pripreme, na kome su se našli i odbojkaši kragujevačkog Radničkog, Lazar Ćirović i Aleksa Matić.

Okupljanje reprezentativaca, pod komandom selektora Slobodana Kovača, predviđeno je za nedelju, 22. decembar, u kragujevačkom hotelu „Industrial 1853“, a igrači će pristizati u tri termina u zavisnosti od obaveza u klubovima. Najbolji srpski odbojkaši treniraće u „SBB hali Jezero“, u periodu od 22. do 26. decembra.

Kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre u Tokiju igra se u Berlinu od 5. do 10. januara, a naša reprezentacija nalaze se u Grupi B sa nacionalnim selekcijama Francuske, Bugarske i Holandije.

Muška seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni prvak Evrope, odigraće prvi meč u dvorani Maks Šmeling u nedelju, 5. januara protiv Francuske od 13.30 časova. Srbija će u ponedeljak, 6. januara igrati protiv Holandije od 14.00 časova. Posle slobodnog dana, Srbija će treći meč odigrati u sredu, 8. januara protiv Bugarske od 14.30 časova.

Ostavite odgovor