You are currently viewing Sa starim rivalom za nove bodove

Sa starim rivalom za nove bodove

Odbojkaši Radničkog su nakon startnog poraza vezali tri pobede i nalaze se u uzlaznoj liniji forme, koju još nisu podigli na željeni nivo. Priliku da pokažu sav svoj potencijal imaće u subotu 30. oktobra u SBB hali Jezero kada će u utakmici 5. kola BPŠ Superlige ugostiti starog rivala i pretendenta za najviši plasman, ekipu Crvene zvezde iz Beograda i pokušati da nastave pobednički niz.

Očekuje nas jedan vrlo težak meč. Ekipa Crvene zvezde  je u usponu forme, dobro igraju u poslednje vreme i ako želimo da pobedimo moramo da damo svoj maksimum. Svakako biće to jedna lepa odbojkaška predstava pa bih iskoristio priliku da pozovem publiku da nas podrži u što većem broju, najavio je derbi meč petog kola BPŠ Superlige, pomoćni trener Radničkog  Nemanja Opačić.

Na njega se nadovezao i iskusni srednji bloker Mirko Radević :

Ono što mogu da kažem je da još uvek tražimo našu pravu igru, onu sa pripremnih utakmica, pogotovu sa memorijalnog turnira. Trenutno nismo na tom nivou, ali se nadam da ćemo uskoro naći naš ritam. Zvezda ima izuzetan tim, mlad, okosnicu ekipe koja je dugo zajedno, predvođen dobrim trenerom i biće pravi izazov za nas. Pozivam publiku da ispuni tribine i da nam dodatni motiv da pokažemo naše pravo lice.

Početak utakmice u SBB hali Jezero je zakazan za 17 časova.

Ostavite odgovor