Ognjen Vidović na ustupanju u VGSK

Odbojkaški klub Radnički je nedavno sklopio saradnju sa ekipom VGSK iz Velikog Gradišta, sredinom iz koje su potekla slavna odbojkaška imena, kao što su Mitić, Trifunović, Kovač i mnogi drugi. Kao jedan od prvih koraka pomenute saradnje je dogovor o ustupanju talentovanog primača Ognjena Vidovića (20), izdanka kragujevačke škole odbojke, koji se ovim sportom bavi od 12. godine. Ekipa iz Gradišta će naredne sezone nastupati u Prvoj ligi, a Vidović će dobiti značajan prostor kako bi iskazao talenat koji poseduje i stekao neophodno iskustvo i rutinu.

Pročitajte višeOgnjen Vidović na ustupanju u VGSK

Bogdan Stanojević pojačao redove Radničkog

Odbojkaški klub Radnički je u skladu sa postavljenom strategijom i ciljevima za narednu sezonu vezanim za podmlađivanje ekipe i stvaranje stabilnog tima za budućnost, povukao novi potez angažovanjem mladog i talentovanog tehničara Bogdana Stanojevića (21) koji bi svojom energijom i raskošnim talentom trebao da unese neku novu dimenziju u igru kragujevačkog superligaša.

Pročitajte višeBogdan Stanojević pojačao redove Radničkog

Brđović: Borićemo se za sam vrh

Rukovodstvo Odbojkaškog kluba Radnički je u pauzi između dva prvenstva, formirajući tim za narednu, povuklo hrabar i vizionarski potez. Nakon odlaska Željka Bulatovića sa čela stručnog štaba, na to mesto je postavljen mlad i perspektivni stručnjak Aleksa Brđović (29), koji je u prethodnom periodu obavljao funkciju pomoćnog trenera. Razgovor sa novopostavljenim šefom struke započinjemo konstatacijom da potiče iz porodice sa bogatim odbojkaškim pedigreom, da je samim rođenjem bio predodređen da se bavi odbojkom i pitanjem koliko mu je činjenica da je sin legendarnog Dejana Brđovića pomogla, a koliko odmogla u karijeri?

Pročitajte višeBrđović: Borićemo se za sam vrh